Monthly Archives

October 2019

Pengmarrësi i shqiptarëve..!

Nga Orjola Pampuri Nga data 18 Tetor, ditë ku u finalizua vendimi përfundimtar i KE, dhe thuajse më shumë se një muaj, kur Bundestagu vendosi 9 kushte, për të hapur negociatat për Shqipërinë, Edi Rama, jo vetëm që nuk ka ndërmarrë asnjë…

Edi Rama kundër pronës!

Nga Jorida Tabaku Ligji i shpronësimeve është akti i 10 kundër pronës! Dhjetë aktet kundër Pronës që ka ndërmarrë Edi Rama janë: 1. Që nga viti 2014 qeveria nuk ka zbatuar asnjë vendim dhe nuk ka marrë asnjë për zbatimin…