Monthly Archives

March 2019

Modelet post-moderne të “pavërteta” Rama-Veliaj

! Nga Qamil Gjyrezi Formimi dhe mënyra e të menduarit e “Rilindasve” të Edi Ramës, ka disa vite që ka filluar të “aplikohet” në skutat e politikës sonë, si ideologji dhe politikë në një “kohë dhe në një realitet” të ri shoqëror dhe…