Monthly Archives

November 2018

Zëri i Amerikës pushon shefen e shërbimit kinez

Zëri i Amerikës ka pushuar nga puna ish-shefen e shërbimit të gjuhës kineze në Zërin e Amerikës, Sasha Gong si dhe ka pezulluar nga detyra një menaxher pas një hetimi që zgjati më shumë se një vit lidhur me ndërprerjen e një…

“ÇLIRIMTARËT”

Nga Av. Xhafer Sadiku 15 janar 1944. “Në Malësitë e Jakovës bëhet konferenca e Këshillit N. Ç. të Kosovës me pjesëmarrjen e delegatëve të Kosovës dhe të Rafshës së Dukagjinit (Metohi). Në rezolucionin e saj konferenca vendosi…

Pranë Flamurit

Bilal Xhaferi Te festuarit e Dites se Flamurit vec e vec eshte nje praktike qorre qe i kundervihet vet idese se perkujtimit te kesaj dite. Ketu kemi te bejme me nje keqkuptim tragjik. Ne radhe te pare, te festuarit e Dites se Flamurit…