Monthly Archives

August 2018

Komandanti i skuadrës se pushkatimit….

Nga Nebil Çika * Botuar ne “metropol “ 1 tetor (2012) Para pak kohësh ime shoqe me kërkoi të ndihmoja një mikeshë për të nxjerrë nga Arkivi i Ministrisë së Brendshme një dokument që i duhej një të afërmit të tij ish ushtarak në kohën…

Krimet e komunizmit ? S’kemi parë gjë akoma !

Nga Av.Xhafer Sadiku Gjatë këtyre viteve është krijuar përshtypja sikur kundër regjimit komunist kanë qenë disa dhjetra persona dhe kanë ndodhur 4-5 ngjarje. Per 25 vjet me radhe përkujtohen të njëjtat ngjarje, flasin të njëjtët njerëz…

Bylykbashi sqaron nëse ka një marrëveshje PD-PS

Deputeti i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi, thotë se nuk ka asnjë marrëveshje midis dy partive të mëdha për sistemin zgjedhore, as të fshehtë dhe as të hapur. Ai thekson se e vetmja dakordësi është çështja e votës së emigrantëve që…