Monthly Archives

July 2018

Kosovarët 

Nga Maksim Rakipaj (fragment) ...Kemi patur në burg mjaft kosovarë, por kosovarët që nuk kishin shtetësinë shqiptare e bënin burgun në një aneks të veçantë. Ky vend i veçantë në kampin e Ballshit quhej kapanoni i…

Ne nuk ju tradhetuam

Nga Kreshnik Çollaku Nje e vertete qe duhet thene. Disa muaj me pare nje grup aktoresh na ftuan si Keshilltate Bashkiake ne nje bashkebisedim per ceshtjen e Teatrit. Aktoret na kerkuan sensibilizim dhe mbeshtetje per…