Monthly Archives

June 2018

Një ditë në Bënjë të Përmetit

Albert Avduli -Në Bënjën e banjave termale , ku nuk ka banjë (WC,tualet) Duket ironike që të nisesh për Sarandë e të përfundosh në Bënjë të Përmetit. Ja pra që, kështu më ndodhi të dielën e tretë të këtij qershori. Sa kalon Tepelenën,…

Festa dhe suksesi i dështimeve të Rilindjes

Enver Bytyçi Në vjeshtën e vitit 2014 kombëtarja jonë luajti me kombëtaren e Serbisë në Elbasan. Ne humbëm asokohe e ndërkohë humbja u bë festë në oborrin kryeministror të Tiranës. Festuam një humbje! Ndoshta ishte fitore politike e…

Mos mbeshtesni qeverine komuniste të Shqperise

Nga Nebil Çika* \I nderuar z. President i Kongresit ! Të nderuar delegate, miq të ftuar e të pranishëm të tjerë! Në emër të të përndjekurve politikë antikomunistë të Shqipërisë i uroj Kongresit punime të mbara dhe pjesëmarrësve këtu…