Monthly Archives

January 2018

Arrestohet nënkryetari i bashkisë së Peshkopisë

LIRIKAT TONA EROTIKE (SPROVE)

Nga Ilir Seci Kangët tona popullore jane treguese të kjarta të frustacioneve seksuale që bijtë e shqipes kanë akumulue nēpër shekuj. Kurrkund ma mirë e ma kjartë se në këto kangë nuk qet krye uria seksuale e shqiptareve, trima dhe…

Nacionalizmi i Ramës , Pushteti

Nga Artur Roshi Partia Socialiste e përdori çështjen e kuijve detarë e përdori si një ndër kauzat për të ardhur në pushtet. Faktori kohë do tregojë më qartë se nacionalizmi i saj është thjesht çështja e pushtetit. Kjo është historia e…

Disa fakte nga “marrëveshja e detit”

Nga Kastriot Dervishi Republika e Shqipërisë dhe Republika e Greqisë, nëpërmjet ministrave përkatës të punëve të jashtme, më datë 27.4.2009, nënshkruan marrëveshjen “Për delimitimin e zonave të tyre përkatëse, të shelfit kontinental dhe…