Monthly Archives

September 2017

“Heroina” juaj dhe heroina ime

Nga Nebil Çika Ç’farë tragjikomedie !  Ç'farë hipokrizie ! Ju kam thënë qe është një skenar makbethian i Edi Ramës .Të dhjefsha Shekspirin ! Një tufë parlamentarësh "të përlotur" nga fjalimi i një “heroine” të radhës se punës…

Basha në parlament, imazh pozitiv për P.D.-në.

Nga Qamil Gjyrezi Sesioni parlamentar 2017 ka rreth një muaj që ka filluar dhe P.D., përfaqësohet në sallën e parlamentit me një grup parlamentar të ri, për të cilin “vendosi” vetë kryetari Basha, sipas deklaratave të vetë liderit të…